Wekelijks rummikuppen in Daalmeer.
Wekelijks rummikuppen in Daalmeer. ((Foto: Adobestock))

Rummikuppen in Daalmeer Alkmaar

ALKMAAR - De Alkmaarse Rummikub Club timmert al bijna 34 jaar aan de weg en zowel de leden van het eerste uur, alsmede de meeste nieuwere leden, komen elke maandagavond nog zeer enthousiast bij elkaar voor hun wekelijkse potje rummikub.

En dit enthousiasme is goed te begrijpen als je tussen deze leden zit en mee doet. Want elk rondje spelen is en blijft een uitdaging. Goede stenen, een beetje geluk en logisch nadenken is waar het om gaat. Doch dit geldt ook voor je medespelers en dat maakt het juist zo spannend. Ook op landelijk niveau doet deze club het zeer goed want op elk Nederlands Kampioenschap zitten altijd wel enige leden in de top vijf en sommige leden werden zelf kampioen. Het hoogtepunt was echter in 1997 toen een van de leden, Peter Mentzij, wereldkampioen werd. Of dit zich nog zal herhalen moet de toekomst uitwijzen maar de potentie is er zeker.

Fanatiek

Sinds enige maanden is de rummikub club gevestigd in de Daalmeer en wel in het prachtige en gezellige wijkcentrum de Daalder. En deze gezelligheid past precies bij de club want hoewel er soms best fanatiek gespeeld wordt komen de meeste leden toch hier voor een leuk avondje uit. Elke maandagavond tussen 20.00 en 23.00 uur wordt er gespeeld. En nu ze een ruimere locatie hebben is er ook weer plek voor nieuwe leden. Aanmelden of nieuwsgierig geworden? Kom dan gewoon om 19.45 uur even langs. De eerste twee avonden mag gratis worden meegedaan en daarna besluit je zelf of je door wilt gaan en lid wordt. Komt het je maandagavond niet uit of het wordt je te laat is er nog een andere optie. Want bij voldoende belangstelling wordt op vrijdagmiddag ook een groepje op gestart. Voor meer inlichtingen: bel naar Ed Buysman op telefoonnummer 06 - 15428260.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten