Vita Nova maakt zich op voor het jaarconcert.
Vita Nova maakt zich op voor het jaarconcert. ((Foto: pixabay))

Jaarconcert accordeonvereniging Vita Nova in Alkmaar

ALKMAAR - Accordeonvereniging Vita Nova verzorgt zaterdag 7 maart haar jaarconcert in Mare Nostrum, Arubastraat 2 te Alkmaar. Aanvang van het concert is 20.00 uur.

Vita Nova heeft drie orkesten die deze avond willen laten horen hoe mooi er op het accordeon gemusiceerd kan worden. Het A- en B-orkest staan onder leiding van André Elders, het seniorenorkest onder leiding van Jan Rol. De orkesten hebben een gevarieerd programma; gespeeld worden onder meer Ouverture Regina en Choral and Rock-Out van Ted Hugges door het B-orkest. Het seniorenorkest speelt onder meer Ouverture Benvenuto en de mars Koning Voetbal; het A-orkest sluit af met nummers als de Spirit of Live en met het oog op de herdenking van 75 jaar bevrijding The Dam Busters.

Na afloop van het concert is er gelegenheid tot een gezellige nazit met muziek van Gerard Koedooder. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal of telefonisch te reserveren via 072-5125627.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten