'The Preacher' in actie.
'The Preacher' in actie. ((Foto: aangeleverd))

'The Preacher' in Victorie Alkmaar

ALKMAAR - The Preacher Men (winnaar van de Edison publieksprijs 2019) staat vrijdag 28 februari op de planken van Podium Victorie. De jazzband die in 2014 werd opgericht door saxofonist en componist Efraïm Trujillo. Naast Efraïm Trujillo bestaat de band uit Rob Mostert (Hammond Orgel B3) en Chris Strik (Drums).

Na de release in 2016 van hun alom geprezen 'Preaching Out Loud' en een uitgebreide concert serie keerden The Preacher Men in het najaar van 2018 terug naar de studio om hun tweede album getiteld 'Blue' op te nemen. De titel van het album verwijst naar zowel het genre als de stemming. 7 platen op het album zijn gloednieuwe composities van saxofonist en bandleider Efraïm Trujillo. De legendarische ingenieur/producer Al Schmitt werkte samen met het Nederlandse trio op een gedeelte van de opnames. Het album 'Blue' is dan ook verkozen tot het beste blues album van 2018 in 'Jazzism Magazine' en in 2019 won de band de Edison publieksprijs.

Meer informatie en tickets via www.podiumvictorie.nl.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten