Wonderlicht Alkmaar gaat vooralsnog gewoon door.
Wonderlicht Alkmaar gaat vooralsnog gewoon door. ((Foto: aangeleverd))

Wonderlicht gaat vooralsnog gewoon door

ALKMAAR - Het visueel spektakel Wonderlicht - dat komend weekend van van 14 tot en met 16 februari geprogrammeerd staat - gaat vooralsnog gewoon door. Wel houdt de organisatie de weersvoorspellingen voor komend weekend scherp in de gaten. Wonderlicht bestaat uit een festivalhart op het Canadaplein en een theaterwandeling over het Bolwerk.

"Niets zo veranderlijk als het weer. Wij willen de veiligheid altijd kunnen waarborgen, dus worden de voorspellingen nauwlettend in de gaten gehouden." Indien Wonderlicht toch, één of meerder dagen, wordt afgelast, zal dit direct worden gecommuniceerd via de website en social media. Ticketkopers ontvangen een e-mail met de mogelijkheden en uiteraard worden ook leveranciers, artiesten en pers tijdig op de hoogte gesteld. Vooralsnog gaan we ervan uit dat Wonderlicht gewoon doorgaat."

Wonderlicht Alkmaar is een avondwandeling langs bakens van licht en vuur, waar deelnemers worden verrast door nationale en internationale straattheateracts. Ze belandden middenin een theaterwandeling, zonder op de tribune plaats te nemen. De magische theaterwandeling gaat elk kwartier van start op 14, 15 en 16 februari tussen 18.00 uur en 22.00 uur. Tickets via www.wonderlichtalkmaar.nl.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten