Inez exposeert in De Sociëteit.
Inez exposeert in De Sociëteit. ((Foto: aangeleverd))

Ku(n)stwerken in Alkmaarse Sociëteit

ALKMAAR - Schilderes/kunstenares Inez Mühren exposeert van 18 februari tot 31 maart in ontmoetingscentrum De Sociëteit aan het Luttik Oudorp te Alkmaar.

Voor de Sociëteit heeft Inez een bijzondere expositie samengesteld waarin zij zich liet inspireren door de Noord-Hollandse kust en het bijbehorende landschap. Te zien zijn kustlijnen, lichtbakens, weergaven van een dagje strand, geschilderd op canvas en 'zouthout' dat door Inez zelf op het strand gejut is.

Over de kunstenares

Inez Mühren (1963) heeft door haar brede opleiding en werkervaring een scala van technieken en toepassingen in haar portfolio. Ze geeft workshops en cursussen in haar Atelier Couleurlokaal. Ook exposeert en verzorgt zij hier regelmatig exposities met andere kunstenaars. Via Instagram en Facebook is informatie te vinden over data van verschillende workshops die het hele jaar door gegeven worden. Zie ook www.couleurlokaal.nl

Locatie

De expositie 'Ku(n)stwerken' wordt gehouden van 18 februari tot 31 maart in ontmoetingscentrum De Sociëteit aan het Luttik Oudorp 78 te Alkmaar. Openingstijden Sociëteit: maandag t/m donderdag van 9 tot 13 uur (óf als de deur open is voor activiteiten).

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten