Inge Nicole (links) en Margreet Schouwenaar (rechts)
Inge Nicole (links) en Margreet Schouwenaar (rechts) ((Foto: aangeleverd))

Bundelpresentatie Margreet Schouwenaar en Inge Nicole

Bundelpresentatie Margreet Schouwenaar en Inge Nicole

ALKMAAR - Margreet Schouwenaar en Inge Nicole houden vrijdagavond 21 februari om 20.30 uur in Podiumcafé De Brouwerij een dubbele bundelpresentatie. Margreet Schouwenaar en Inge Nicole presenteren hun dichtbundels, respectievelijk 'De overmaat van ontbreken' en 'Maanbrief van het getij'. Vanaf 19.30 uur tot 20.15 uur kunnen belangstellenden met de auteurs in gesprek en een gesigneerde bundel kopen. De avond wordt muzikaal omlijst door Hans Elzinga, die na de bundelpresentatie een gitaarconcert geeft.

De avond begint met de presentatie van de bundels 'In overmaat van ontbreken' en Maanbrief aan het getij'. 'In overmaat van ontbreken' komt de lezer de vaste constanten van Margreet Schouwenaar haar werk tegen: haar thematiek van verlaten en verwelkomen, van vertrouwdheid en ontreddering. Liefhebbers van proza kennen Inge Nicole van haar empathisch formuleren uit onder andere 'De Blauwdruk van Capgras' en 'De tranen van de zeegans', een van haar novellen, waarmee ze in 2012 werd bekroond met de Rabobank Cultuurprijs Letteren. Na een korte pauze neemt Hans Elzinga het publiek met zijn gitaren en fluiten mee naar de andere wereld die wordt bevolkt door de Ierse feeën en elfen van Tír na nÓg, de kleine mensen en Korrigans van Bretagne, de Griekse Dryaden.

De zaal is open om 19.30 uur en de entree is € 7,50. Meer informatie via de Facebookpagina van Podiumcafé de Brouwerij

 

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten