KNNV-cursus veldbiologie.
KNNV-cursus veldbiologie. ((Foto: aangeleverd))

Cursus veldbiologie over vogels, insecten en planten

ALKMAAR - De KNNV afdeling Alkmaar-Den Helder, de vereniging voor veldbiologie, organiseert in april en mei 2020 een cursus veldbiologie. De lessen worden gegeven door deskundige docenten. Er zijn zes lessen over onder meer vogels, kleine zoogdieren, insecten, planten en eveneens zes daaraan gekoppelde excursies om met de opgedane kennis het veld in te gaan.

De lessen zijn op woensdagavonden, op 8, 15 en 22 april, en op 6, 13 en 20 mei, van 20.00 tot 22.00 uur. De vier zondagse excursies hebben afhankelijk van de inhoud ieder een andere aanvangstijd. Het varieert van 10 uur (10 en 24 mei), 11 uur (19 april) tot 14 uur op 17 mei. Op 13 mei wordt de vleermuisexcursie in aansluiting aan de les gegeven. De vogelexcursie op maandag 2e Paasdag (13 april) begint al om 7.00 uur. De lessen worden gegeven in het Wijkcentrum Overdie, van Maerlantstraat 8-10 Alkmaar. De excursies vinden plaats in verschillende gebieden in de buurt van Alkmaar.

Aanmelden via penningmeester@regioalkmaar.knnv.nl. Meer weten? kijk op www.knnv.nl/alkmaar

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten