Doe jij dit jaar mee op KUUB?
Doe jij dit jaar mee op KUUB? ((Foto: aangeleverd))

Wie doet mee met Festival KUUB?

ALKMAAR - Wie doet er mee aan Festival KUUB? Iedereen die zich (in zijn vrije tijd) bezighoudt met theater, dans, muziek, beeldende kunst, poëzie, media of iets anders creatiefs kan een voorstel indienen om mee te doen aan het festival dat 13 juni van 12.00 tot 21.00 uur plaatsvindt op en rondom het Canadaplein in Alkmaar. Dit kan een voorstelling zijn, een korte pop-up act of een workshop. Niet alleen individuen kunnen zich aanmelden, ook groepen, verenigingen of bijvoorbeeld dansscholen. Meer informatie op www.festivalkuub.nl. Deelnemers kunnen zich via het online inschrijfformulier aanmelden.

Thema van het festival is dit jaar KUUB KLUBT, waarbij allerlei creatieve denkers en makers uit Alkmaar en omgeving uitgenodigd worden om tijdens het festival één grote 'klub' te vormen. Deelnemers worden uitgedaagd samen te werken met andere makers of juist het publiek. Kunnen diverse makers uit allerlei disciplines samen een club vormen, zonder dat ze elkaar al lang kennen? Wat gebeurt er als je uiteenlopende clubs bij elkaar brengt?

Gratis

Festival KUUB in Alkmaar is gratis te bezoeken en onderdeel van de landelijke IkToon-maand, waarbij door heel Nederland een podium wordt gegeven aan amateurkunst. Op meer dan duizend locaties en in 200 gemeenten is kunst te zien.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten