Ger Welbers en Gideon Nijemanting beklinken de samenwerking
Ger Welbers en Gideon Nijemanting beklinken de samenwerking ((Foto: aangeleverd))

Alkmaar Marketing verwelkomt Rabobank Alkmaar e.o. als PrachtVriend

ALKMAAR - De PrachtstadClub van Alkmaar Marketing is weer een partner rijker: Rabobank Alkmaar e.o. is het nieuwste lid van de netwerkclub. Afgelopen week hebben directeur van Alkmaar Marketing Ger Welbers en directeur van Rabobank Alkmaar e.o. Gideon Nijemanting de samenwerking officieel beklonken.

Ger Welbers, kersverse directeur van de citymarketingorganisatie is zeer content met de nieuwste 'PrachtVriend': "De Rabobank is een actieve partner binnen (regio) Alkmaar, met talloze maatschappelijke en culturele projecten. Het is dan ook een zeer natuurlijke samenwerking", aldus Welbers.

Logische zet

Ook Gideon Nijemanting, directeur bedrijven van Rabobank Alkmaar e.o. noemt het partnerschap een logische zet. "Wij kijken ernaar uit om samen met Alkmaar Marketing en haar partners de regio Alkmaar nóg krachtiger te maken. Onze organisaties werken allebei aan het verder helpen ontwikkelen van Alkmaar en omstreken tot een topregio om te wonen, werken, ondernemen, studeren en recreëren. Hierbij zetten we natuurlijk ook ons netwerk en onze kennis van de regio in. Zo leggen we als coöperatieve bank verbindingen tussen de verschillende partners en helpen we mee om onze mooie regio gezamenlijk te profileren."

Actieve rol

Rabobank heeft een zeer actieve rol in de regio als het gaat om thema's als bijvoorbeeld 'wonen' en 'ondernemen'. En ook als partner van het lokale verenigingsleven en sponsor van veel evenementen in Alkmaar draagt de bank structureel bij aan een vitale, levendige en aantrekkelijke stad voor inwoners en bezoekers. Rabobank investeert een aanzienlijk deel van de winst in de maatschappij. Leden bepalen waar dit dividend naartoe gaat. Veelal gaat het om lokale, maatschappelijke projecten. Ook heeft de bank een breed programma om verenigingen te ondersteunen.

Alkmaar Marketing

Alkmaar Marketing is dé citymarketingorganisatie voor Alkmaar en de omliggende regio. In 2019 heeft de organisatie de PrachtstadClub in het leven geroepen. Het doel? Organisaties bij elkaar brengen die helpen bij de ontwikkeling en marketing van de stad Alkmaar en tegelijkertijd ook van elkaar kunnen profiteren.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten