Ook is een tekenwedstrijd voor scholen in Limmen uitgeschreven.
Ook is een tekenwedstrijd voor scholen in Limmen uitgeschreven. ((Foto: (Pexels.com)))

Limmen Artistiek & Creatief op stapel

LIMMEN - Limmen Cultuur organiseert alweer voor de 46e keer op 7 en 8 maart de expositie Limmen Artistiek & Creatief. Ook dit jaar is de animo om te exposeren weer groot. Vele kunstenaars hebben zich aangemeld om deze twee dagen te staan in Cultureel Centrum Vredeburg, Dusseldorperweg te Limmen.

Het grootste gedeelte van de kunstenaars komt uit Limmen, Castricum, Uitgeest en Heiloo, maar ook uit Heerhugowaard, Egmond Binnen en Winkel. De beide verdiepingen van Cultureel Centrum Vredeburg zijn gevuld met schilderijen, sieraden, hout en marmerimitaties, keramisten en een aantal kunstenaars maakt gebruik van gerecyclede materialen. Heel erg van deze tijd.

Tekenwedstrijd

Op beide dagen (bij goed weer) is er een buitenactiviteit. Monique Bakker en Renate Haanappel gaan Raku stoken. Zondag 8 maart van 14.00 tot 16.00 uur komt ter muzikale opluistering gitarist Marjan Weurding uit Limmen langs. Zij speelt akoestisch en kan zich gemakkelijk door Cultureel Centrum Vredeburg bewegen. Ook is er, alweer voor de vijfde keer, een tekenwedstrijd voor scholen uit Limmen. Beide scholen in Limmen doen hieraan mee en het thema voor dit jaar is 'Gezond Eten'.

Zondag 8 maart om 11.30 is de prijsuitreiking door kunstenaars Tinie Hanck en Tineke Kramer - Pijnappel. Nieuwsgierig geworden? Kom kijken op 7 en 8 maart. De deuren van Vredeburg zijn geopend van 11.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Kijk voor het gehele programma op onze site www.limmmencultuur.nl.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten