Trompetterkorps Alkmaar te gast bij Carnaval in Duitsland

Algemeen
Het Trompetterkorps Alkmaar in actie.
Het Trompetterkorps Alkmaar in actie. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Het Trompetterkorps Alkmaar heeft afgelopen maandag een spetterend optreden gegeven tijdens de beroemde Kölner Rosenmontagszug, de grootste carnavalsoptocht van Europa die jaarlijks door 1,5 miljoen mensen wordt bezocht.

Het enthousiaste publiek in Keulen vraagt altijd om sfeer, vraagt om muziek en laten dat nou net de ingrediënten zijn die het Trompetterkorps Alkmaar biedt. De muzikanten zijn tijdens de zestien kilometer lange optocht continue aangemoedigd en toegejuicht, een unieke belevenis voor dit korps, dat toch de nodige internationale en prestigieuze optredens op zijn naam heeft staan.

Enerverend weekend

De eveneens geplande carnavalsoptocht in Viersen (Duitsland) werd zondag helaas afgeblazen door storm Ellen. Het Trompetterkorps heeft er in die stad evengoed een feest van weten te maken door in de feestzaal van de carnavalsvereniging een mooi optreden te geven. De muzikanten kijken terug op een enerverend weekend dat volgend jaar zeker herhaling verdient.

Kijk voor alle foto’s op de Facebookpagina Trompetterkorps Alkmaar. Lijkt het je leuk om eens te kijken bij een repetitie stuur dan een pb.