Herenbos opent eerste re-integratie kantoor in Alkmaar

Partnerbijdrage
Team Alkmaar v.l.n.r.: Stephanie, Judith, Danielle en Jessica.
Team Alkmaar v.l.n.r.: Stephanie, Judith, Danielle en Jessica. Foto: aangeleverd

ALKMAAR - Herenbos re-integratie heeft 25 februari haar eerste vestiging feestelijk geopend. Opdrachtgevers en medewerkers van alle Herenbos vestigingen heffen gezamenlijk het glas op de nieuwe vestiging in Alkmaar op de Robijnstraat 12.

Sinds de oprichting in 2001 heeft Herenbos naam gemaakt als de uitzender in groen personeel. Dit werd uitgebreid met opdrachtgevers uit de gww- en bouwsector. Samenwerkingen werden aangegaan met TRI en GroenStart om jongeren en werkzoekenden te enthousiasmeren voor werken in het groen.

In 2008 is aan de magische cocktail van uitzenden en opleiden re-integratie toegevoegd. Op dat moment ontstond Herenbos Re-integratie. Het doel van Herenbos Re-integratie is een volwaardige ketenpartner zijn in het terugdringen van verzuim. Denk hierbij aan poortwachter-vraagstukken en het begeleiden naar passende, duurzame arbeid voor iedereen in de leeftijdsfase van 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd. De afgelopen jaren heeft het re-integratie team zich, onder begeleiding van manager Stephanie Wondaal, ontwikkeld tot dé specialist in verzuim. Herenbos werkt samen met diverse partners in sociale zekerheid in Noord- en Zuid-Holland, Flevoland, Utrecht en Gelderland. "Wij ondersteunen werkgevers door invulling te geven aan alle poortwachterverplichtingen bij verzuim. Daarnaast begeleiden wij werknemers die niet meer in staat zijn om terug te keren in hun functie (vanwege beperkingen) naar een duurzame, passende nieuwe functie."

Zie ook: www.herenbos.nl