Cheryna overhandigde boeket aan 'De Held van Alkmaar'.
Cheryna overhandigde boeket aan 'De Held van Alkmaar'. ((Foto: aangeleverd))

Marion Frinking verkozen tot 'Held van Alkmaar'

ALKMAAR - Crisiscoördinator Marion Frinking is door haar collega's van de Noordwest Ziekenhuisgroep unaniem gekozen tot de 'Held van Alkmaar!'

Dat Marion zeer verrast was door deze unieke actie was direct aan het gezicht af te lezen van de vrouw die al weken dag in dag uit in touw is om te zorgen dat al het zorgpersoneel goed voorbereid is in deze crisisperiode.

Waardering

Ondanks de vermoeidheid blijft zij zich inzetten voor zowel locatie Alkmaar als Den Helder en streeft zij ernaar om steeds een stap op voor te blijven zodat het personeel op volle kracht kan blijven werken en geen tekorten ervaart. Dat dit niet ongezien is gebleven bleek zeker uit de vele blijken van waardering door alle collega's.

www.onsalkmaar.nl

Cheryna van 10 jaar uit Alkmaar een fanatieke bezoekster van het Trefpunt No Limit had de eer om het allereerste prachtige boeket voor de 'Held van Alkmaar' uit te mogen reiken. Dit gebaar is tot stand gekomen uit een initiatief in samenwerking met meerdere organisaties en partners uit Alkmaar. CharoBloemen uit Overdie die van dit initiatief hoorde bood direct aan om het mooiste boeket uit zijn kraam te sponsoren. Om zoveel mogelijk mensen te bereiken tijdens de coronacrisis is bij de organisatoren van No Limit het idee ontstaan om een online blog te lanceren wat de naam www.onsalkmaar.nl draagt.

Blog

In dit blog zullen zij zich op diverse thema's richten. Zo worden mensen die iets bijzonders voor Alkmaar betekenen tijdens de crisis in het zonnetje gezet, updates gedeeld , meerdere acties belicht, tips bekeken en kunnen Alkmaarders filmpjes en foto's insturen die actueel zijn tijdens deze intelligente lockdown.

Steentje bijdragen

Een woordvoerder besluit: "Wij hopen uiteraard dat er nog vele aanbiedingen als deze zullen volgen zodat er nog meer helden gehuldigd kunnen worden. Wanneer u iets bijzonders te melden heeft ,uw steentje wilt bijdragen of nu al weet wie volgens u de volgende 'Held van Alkmaar is kunt u dit laten weten via de blog'. Wij wensen Marion Frinking, al het zorgpersoneel van de Noordwest Ziekenhuisgroep en heel Nederland heel veel sterkte in deze zware en onzekere tijd. Zorg goed voor elkaar op afstand!"

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten