Inholland Alkmaar houdt online Open Dag

Algemeen
Inholland houdt zaterdag 4 april een digitale open dag
Inholland houdt zaterdag 4 april een digitale open dag (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Hoe hou je een open dag tijdens een coronacrisis? Nou Inholland Alkmaar gooit zaterdag 4 april zijn deuren gewoon online open waardoor aankomende studenten de deur niet meer uit hoeven. 

Zaterdag 4 april tussen 10:00 en 14:00 uur kunnen studiezoekers op hun mobiel of laptop chatten met studenten en docenten. Ze kunnen presentaties bekijken, een live radioshow volgen, via een livestream vragen stellen en vooral sfeer proeven. Dit kan door het bekijken van video’s waarin onze studenten laten zien hoe leuk het is om bij Hogeschool Inholland te studeren. Inholland Alkmaar is een van de eerste in Noord-Holland die op deze manier een open dag organiseert.

De webpagina www.inholland.nl/opendag gaat op zaterdag 4 april vanaf 10:00 uur live en is tot 14:00 uur beschikbaar voor studiezoekers. Na 14:00 uur blijft alle informatie beschikbaar op deze webpagina. Ook na 4 april kunnen studiezoekers zich hier oriënteren op een hbo-opleiding. Live chatten met studenten en docenten gebeurt alleen op zaterdag 4 april.