Opdrachtgevers bedankt!

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Glashandel de Kroon bedankt haar opdrachtgevers voor de steun die zij ervaren als glaszetbedrijf. Het overgrote deel van onze klanten heet ons nog steeds welkom in hun huis voor het uitvoeren van meet- en montagewerkzaamheden. Dat is niet vanzelfsprekend en daarvoor dus onze dank.

Om onze dankbaarheid te tonen doen wij graag wat terug. Je profiteert van een mooie korting op onze werkzaamheden en ondersteunt tegelijkertijd onze zorghelden!

Actie voor opdrachtgevers: 10% korting!

Glas stuk of aan vervanging toe? Een nieuw kozijn? Wij gaan door zolang de regels van het RIVM dit toestaan! Glashandel de Kroon komt jou tegemoet met 10% korting op de volledige offerteprijs. Deze korting geldt voor offerteaanvragen in de door de RIVM vastgestelde restrictieperiode. Wordt de restrictie-periode verlengd? Dan wordt de actie ook verlengd! Kijk op www.opdrachtgeversbedankt.nl en vraag direct je offerte aan!

Voor zorgorganisaties: financiële steun

Na onze oproep van vorige week is er een stroom aan reacties binnengekomen met suggesties voor zorgheldensteun. Waarvoor dank!

Jij kunt nog steeds jouw suggestie voor een organisatie doorgeven. Zolang de restricties van de overheid gelden, doneren wij 1% van onze omzet aan een organisatie die dit goed kan gebruiken. Heb jij iets gedachten? Wij ontvangen graag jouw suggestie(s)!

Doorgeven voor 1 mei

Omdat we iedereen de kans willen geven om een zorgheld aan te dragen, hebben we de aanmelddatum verlengd naar 1 mei. Geef jouw zorgheld(en) door vóór 1 mei op www.opdrachtgeversbedankt.nl. In het weekend van 2 mei maken we bekend welke zorghelden we zullen ondersteunen!

Alleen samen krijgen we corona onder controle

Natuurlijk voeren wij onze werkzaamheden uit met aangepaste maatregelen. Zo krijgen we corona samen onder controle! Je kunt onze maatregelen lezen op www.opdrachtgeversbedankt.nl.

Contactinformatie

Glashandel de Kroon is gevestigd aan de Wezelkoog 44 in Alkmaar. Voor meer informatie bezoek onze website www.glashandeldekroon.nl of bel met 072 - 5611903 . Openingstijden: ma-vr 8.00-16.30. Gedurende de restrictie-periode kun je ons niet bezoeken!

Afhalen van bestelde artikelen kan uitsluitend na telefonisch afspraak of een afspraak via de e-mail! Bekijk de ‘spelregels’ op www.opdrachtgeversbedankt.nl.

Afbeelding