Opdrachtgevers bedankt!

Partnerbijdrage
Glashandel de Kroon gaat door met het ondersteunen van het goede doel.
Glashandel de Kroon gaat door met het ondersteunen van het goede doel. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Dankzij jullie onophoudelijke steun aan ons bedrijf hebben we een prachtig bedrag bij elkaar gespaard voor een goed doel naar jullie keuze.

Er is massaal gestemd via www.opdrachtgeversbedankt.nl en jullie hebben een duidelijke voorkeur aangegeven: de Voedselbank Alkmaar heeft bijna 80% van de uitgebrachte stemmen gekregen.

Dankzij jullie gaat een bedrag van maar liefst €1.600,- naar Voedselbank Alkmaar! Glashandel de Kroon gaat door met het ondersteunen van het goede doel.

Voor organisaties: financiële steun

Wij dragen graag ons steentje bij aan organisaties die, zeker in deze tijden, een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zolang de restricties van de overheid gelden, gebruiken wij 1% van onze omzet om onze zorghelden te ondersteunen. Daarom vragen we jou suggesties te blijven doorgeven.

Zorghelden naar keuze doorgeven!

Blijf je zorghelden doorgeven op www.opdrachtgeversbedankt.nl. Het meest gekozen doel verblijden we medio juli met een bijdrage.

Voor particulieren: 5% korting

Ook onze opdrachtgevers blijven we belonen! Glas stuk of aan vervanging toe? Een nieuw kozijn? Wij gaan door zolang de regels van het RIVM dit toestaan! Glashandel de Kroon komt jou tegemoet met 5% korting op de volledige offerteprijs. Deze korting geldt voor offerteaanvragen in de door de RIVM vastgestelde restrictieperiode. Wordt de restrictieperiode verlengd? Dan verlengen wij de actie ook!

Kijk snel op www.opdrachtgeversbedankt.nl en vraag direct je offerte aan. Alleen samen krijgen we corona onder controle. Natuurlijk voeren wij onze werkzaamheden uit met aangepaste maatregelen. Zo krijgen we corona samen onder controle! Wat de maatregelen zijn kun je lezen op www.opdrachtgeversbedankt.nl.

Contactinformatie

Glashandel de Kroon is gevestigd aan de Wezelkoog 44 in Alkmaar. Voor meer informatie bezoek onze website www.glashandeldekroon.nl of bel met 072 - 5611903. Openingstijden: ma-vr 8.00-16.30. Gedurende de restrictieperiode kun je ons niet bezoeken!

Afhalen van bestelde artikelen kan uitsluitend na telefonisch afspraak of een afspraak via de e-mail!

Bekijk de 'spelregels' op www.opdrachtgeversbedankt.nl

Afbeelding