Sluispolder verwelkomt (business)golfers weer

Algemeen
De baan ligt er weer tiptop bij op Sluispolder.
De baan ligt er weer tiptop bij op Sluispolder. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Vele golfers waren blij met het nieuws dat er weer buiten gesport mag worden, want dat betekent dat zij weer een golfronde mogen spelen.

Ook de Businessgolfers van de Tijd Personeelsdiensten BedrijvenGolfCompetitie worden in juni weer verwelkomd op Sluispolder voor hun eerste ronde. Uiteraard met inachtneming van alle maatregelen en op basis van het speciale (golf)sport protocol. Want juist op een plek als de golfbaan, is het heel makkelijk sporten op afstand.

Veilig

"De 1,5 meter afstand houden is tijdens een golfronde al een vast gegeven", vertelt Renate Roeleveld van Sluispolder. "In de baan, moet je al ruim drie meter afstand houden om veilig een ronde te kunnen spelen, dus wat dat betreft is er geen enkele belemmering om weer lekker gaan golfen."

Creatieve manier

De eerste periode zal Sluispolder dan ook volgens de richtlijnen de Businessgolfers ontvangen, dat wil zeggen met een vaste starttijd én er wordt voor gezorgd dat ze op een creatieve manier voorzien worden van hun hapje en drankje. "We zijn heel blij dat we onze gasten weer mogen ontvangen, dus we zoeken voor alles een veilige én leuke oplossing", meldt aldus Ron Huiberts, de organisator van de Tijd Personeelsdiensten BedrijvenGolfCompetitie. Deze BedrijvenGolfCompetitie werd voorheen georganiseerd door Rodi, waarna Ron de organisatie overnam.

Sportief en gezellig

De vaste kern bestaat uit bedrijven die hun gasten ongeveer tweemaal per maand gedurende de zomerperiode uitnodigen voor een geheel verzorgde golfdag. Altijd sportief en gezellig.

Ook netwerken via golf? Neem dan contact op met Ron Huiberts van Tijd Personeelsdiensten, de organisator van deze gezellige golfrondes of met Renate Roeleveld van Sluispolder. 

www.sluispolder.nl

De winnaars van een vorige editie bedrijvengolf.