Verkoop appartementen Draaiwaard online van start!

Partnerbijdrage
Ontwikkelingsmanager Hoorne Vastgoed Machiel Reijne (l) met Edwin Balvers van Broekman Makelaars op de plek waar Draaiwaard wordt ontwikkeld.
Ontwikkelingsmanager Hoorne Vastgoed Machiel Reijne (l) met Edwin Balvers van Broekman Makelaars op de plek waar Draaiwaard wordt ontwikkeld. (Foto: vincentdevriesfoto.nl)

HEERHUGOWAARD - In het hart van de Draai in Heerhugowaard start vrijdag 26 juni de online verkoop van het nieuwbouwproject Draaiwaard op www.draaiwaard.nl: een markant appartementengebouw met in totaal 31 betaalbare appartementen. De appartementen worden boven de nieuw te bouwen Vomar Voordeelmarkt gerealiseerd.

De verkoop van de appartementen in de nieuwe woonwijk de Draai gaat vrijdag 26 juni online van start. Dit in verband met de veiligheid omtrent het coronavirus. Edwin Balvers van Broekman Makelaars legt uit: "De verkoopprocedure start de 26e juni en is op die dag vanaf 12.00 uur meteen zichtbaar op www.draaiwaard.nl. Belangstellenden kunnen de online brochure inzien, met daarin onder meer de tekeningen, de technische omschrijving, de prijslijst van het project, het meer- en minderwerk et cetera. Op www.draaiwaard.nl kunnen belangstellenden direct inschrijven. Daarna bekijken we de situatie en de mogelijkheden die er zijn om met de klant in contact te treden. Dit kan bij ons op kantoor - uiteraard op gepaste afstand. Mocht dat niet het geval zijn, treden we via Facetime of een videoverbinding in contact met potentiële kopers om alle vragen en wensen te bespreken.

Dorps en groen wonen

Om het geheugen even op te frissen: Het markante, vierkante gebouw Draaiwaard staat straks aan de oostkant van de gemeente Heerhugowaard en krijgt twee woonlagen waarin zowel drie- als vierkamerappartementen worden gerealiseerd. Op de begane grond bevindt zich de Vomar Voordeelmarkt en nog aanvullende winkels zoals een bakker, kaaswinkel en kapper. Balvers: "Waar je geniet van de levendigheid op de pleintjes rondom jouw appartement, geniet je van de rust en het groen in de rest van de wijk. Want de nieuwe woonwijk De Draai wordt een echte groene, nieuwe dorpse woonwijk. Waar de wandel- en fietspaden handig met elkaar zijn verbonden. Heerlijk om te ontspannen. Hier voel eenieder zich vanaf het eerste moment thuis. Het project wordt ontwikkeld door Hoorne Vastgoed Ontwikkeling. De realisatie van de appartementen is in handen van Bouwbedrijf De Nijs: een goeie bekende in de regio.

Duurzaam

Edwin Balvers: "De 31 duurzame appartementen beschikken óf over een grote buitenruimte óf over een groot dakterras tot 32m2. Er worden prachtige materialen gebruikt. De lichte gevelsteen en de houtafwerking aan de binnenzijde van het gebouw kleden het geheel nog verder aan en zorgen voor een echt luxe uitstraling. Er komt veel licht binnen want de ramen reiken tot aan het vloerniveau. De toekomstige bewoners krijgen bovendien een eigen parkeerplaats."

Interesse in een appartement? Schrijf dan in. Vanwege de vakantieperiode sluit de inschrijftermijn op vrijdag 3 juli om 12.00 uur.

Kijk voor meer informatie op de website: www.draaiwaard.nl

Een impressie van Draaiwaard.
Er komt veel licht binnen want de ramen reiken tot aan het vloerniveau.