Van Blanckendaell Park: meer dan een bezoekje waard

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: GAH Hoeberechts Zone 5 fotografie)

TUITJENHORN - Het Van Blanckendaell Park is een dierenpark met een keur aan diersoorten. Nergens anders vind je een Savanne naast een speeltuin, flamingo’s bij een molen, apen spelend bij een Museum en Koi Karpers bij een ophaalbrug. Met de oer-Hollandse molen als herkenbaar middelpunt, reis je over alle delen van de wereld!

Zo ontmoet je meer dan 100 soorten dieren. Op de Savanne kan je giraffen, zebra’s en struisvogels van dichtbij bekijken. Even verderop halen diverse soorten apen capriolen uit. Wandel over de brede paden langs exotische vogels, Flamingo’s, Lama’s, Kamelen en Kangoeroes. Kom genieten van de vrolijke Prairiehonden, Otters en Stokstaartjes.

Ravotten

Rijd mee op de Blanckendaell Express, het treintje dat je langs alle dieren rijdt en de machinist vertelt van alles over de dieren. Natuurlijk ontbreken boerderijdieren zoals ezels, geiten en varkens niet. De kinderen kunnen heerlijk ravotten in de grote speeltuinen en/of een speurtocht maken.

Toe aan een pauze? Dan is het goed relaxen in de gezellige cafetaria. Ophalen van herinneringen of nieuwsgierig naar hoe het er vroeger aan toe ging? Dan is een bezoek aan het Museum Historisch Harenkarspel een must.

Kinderen tot en met twee jaar zijn gratis. Het Van Blanckendaell Park is geheel toegankelijk voor rolstoelen. De hoofdingang van het park is te vinden aan de Veilingweg 9 in Tuitjenhorn.

Voor meer informatie zie: www.blanckendaellpark.nl

Afbeelding