Tropische omstandigheden bij Tijd Bedrijvengolfcompetitie

Algemeen
Renate Roeleveld van Golfbaan Sluispolder met Ron Huiberts van Tijd Personeelsdiensten.
Renate Roeleveld van Golfbaan Sluispolder met Ron Huiberts van Tijd Personeelsdiensten. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - De tweede ronde van de Tijd Bedrijvengolfcompetitie werd 25 juni j.l. gespeeld. Onder tropische omstandigheden mochten de 48 deelnemers dit keer 18 holes lopen en dat was pittig volgens velen.

De meeste teams scoorden de eerste 9 holes nog goed, maar daarna begon de vermoeidheid een rol te spelen, dit ondanks een verfrissend ijsje halverwege. Ook deze keer waren er door de corona-protocollen helaas geen nearys en longest drives te winnen, maar daar gaat binnenkort verandering in komen. Zodoende kan de competitie in juli weer als vanouds draaien vanwege versoepelingen vanuit de regering.

Zomeravond

Na 18 holes gespeeld te hebben op de fantastische Alkmaarse golfbaan zochten alle golfers deze keer snel een plek in de schaduw op het mooiste golfterras van Nederland. Na enkele koele drankjes kwam iedereen weer op adem en begon trek te krijgen. Deze editie was het thema van de keukenbrigade Japans en zo konden alle deelnemers deze prachtige zomeravond genieten van een heerlijk 3-gangendiner in Oosterse sferen. Wederom hulde voor de keuken! Doordat de temperatuur steeds aangenamer werd, werd er nog tot laat nagetafeld, wat een topdag was het weer! De volgende ontmoeting is 16 juli en gaat over 9 holes, dit inclusief shotgunstart, longest drives en nearys. Aansluitend is er een bbq gepland, hopelijk zijn de weergoden de golfers dan ook weer goed gezind.

Scores

1.C.A.de Groot/Koks 121, 2.Bolten/Persoonaility/Black Walnut 112, 3.Henk Morsch/Tijd Personeelsdiensten 111, 4.Johanna’s Hof/Vlieg/Nedvice 107, 5.Rodi Media 106, 6.HBR Brancheverzekeringen 105, 7. Gijs Schot 103, 8.Restaurant het Sluisje/Sterck Makelaardij 102, 9.Nic Oud/Vos Makelaardij 93, 10.RSM Niehe Lancee/Vlieg 90, 11.Air Spiralo/Blom Elektrotechniek 88, 12.Accom Automotive/Sweco/Prisma 80.