Middelbeek Lease levert opnieuw elektrische auto’s aan de gemeente Alkmaar

Partnerbijdrage
Gemeente Alkmaar nam vier Renault Zoë's in ontvangst.
Gemeente Alkmaar nam vier Renault Zoë's in ontvangst. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - De gemeente Alkmaar heeft vier nieuwe Renault Zoë’s in ontvangst genomen via Middelbeek Lease. Het belang van energiezuinig rijden is al een aantal jaren een belangrijk speerpunt van de gemeente en dat heeft ertoe geleid dat de gemeente voor de afdeling facilitair opnieuw gekozen heeft voor deze duurzame oplossing.

De afgelopen vijf jaar heeft de gemeente al de voordelen van dit soort auto’s ondervonden en na het uitschrijven van een aanbestedingstraject is Middelbeek Lease wederom als beste kandidaat naar voren gekomen om te voorzien in de wensen en behoefte van de gemeente. Zo zijn alle auto’s uitgerust met een specifiek rittenadministratiesysteem waardoor het bijhouden van de verschillende berijders en hun bijbehorende ritten volledig automatisch verwerkt wordt.

Spannend

"De samenwerking tussen de gemeente en Middelbeek Lease bestaat al jaren en toch is het elke keer opnieuw spannend bij het inschrijven op een aanbesteding of je de samenwerking opnieuw mag voortzetten. Onze medewerkers doen dagelijks hun best om de relatie tussen ons bedrijf en de klant zo optimaal mogelijk te houden en dan is het mooi als je als winnaar uit de bus komt", aldus directeur Klaas Middelbeek van Middelbeek Lease. Accountmanager Jordi van der Wiel heeft nu de eerste vier nieuwe Zoë’s afgeleverd, maar de komende jaren wordt dit aantal nog uitgebreid, zo staat nu al vast. Renault-dealer Stokman in Alkmaar mocht de auto’s weer leveren aan Middelbeek.