Anderson Farah exposeert in Alkmaar

Algemeen
Anderson Farah.
Anderson Farah. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - De Braziliaanse kunstenaar Anderson Farah, in Alkmaar en omgeving bekend als de initiator van het Vrij Zijn Theater, heeft vele talenten! Hij was meerdere keren als acteur te zien in de bioscoop en op TV in films zoals ‘Huisvrouwen Bestaan Niet 1 en 2’, ‘Weg Van Jou’, ‘Bitterzoet’ van Linda de Mol, et cetera. Het eerste talent dat hij echter ontwikkelde was tekenen en schilderen. Hij was pas twaalf jaar oud toen hij voor de eerste keer exposeerde in Rio de Janeiro.

Farah studeerde kunst en drama in Duitsland, Nederland en Brazilië. De succesvolle Braziliaan heeft verschillende internationale solotentoonstellingen op zijn naam staan, geeft sinds 2002 schildercursussen en exposeert op de AIDA-cruiseschepen. Zijn kunst neemt ons mee naar de geheimen van een mystieke en kleurrijke wereld.

Expositie Queens Exercise

In deze expositie laat hij zien hoe veelzijdig qua interesse en techniek hij is. Hij heeft zijn focus gezet op vrouwenportretten. Filmsterren in koninginnenrollen en echte koninginnen. De opening van de expositie (vernissage) is 26 juli van 15.00 tot 18.00 uur. Er zijn ook rondleidingen met aandacht voor het verhaal achter de schilderijen! Afspraak maken kan door te mailen naar carla@andersonfarah.eu

Workshops

Anderson’s manier om met aquarelpotloden te tekenen en te schilderen is uniek. Het is temperamentvol, dynamisch, kleurrijk, sterk, maar ook transparant! Wil jij graag tekenen en schilderen met aquarelpotloden ? En dit in een ontspannen sfeer samen met de Braziliaanse kunstenaar Anderson Farah? Hij geeft 3 workshops: 29 juli: ‘Maritieme symbolen en zeekaarten’, 5 augustus: ‘Indiaanse kunst’ en 12 augustus: ‘Tropical Vibes’. De workshops zijn van 13.00 tot 17.00, kosten bedragen 35 euro per workshop inclusief materiaal koffie en thee. Bij het volgen van twee workshops ontvangt men 5 euro korting, bij drie workshops bedraagt de korting 10 euro.

Het aantal deelnemers is beperkt; Schrijf snel in om een plaats in de workshop te reserveren! Voor Informatie over de exposities, de workshops of de rondleiding: carla@andersonfarah.eu of 06-47058447.