Alle dreumesen naar De Meent

Algemeen
Dreumesen zijn vrijdag 14 augustus welkom in De Meent.
Dreumesen zijn vrijdag 14 augustus welkom in De Meent. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Alle dreumesen zijn vrijdag 14 augustus welkom in De Meent. De kinderen van 1 tot en met 5 jaar kunnen meedoen aan een sportinstuif in de Topsporthal van Sportcomplex De Meent. In verband met het Coronavirus zijn er maar een beperkt aantal toegangskaarten. De dreumesinstuif vindt daarom plaats in twee groepen. Groep 1 (50 deelnemers) start om 10.00 uur en eindigt om 11.00 uur. Groep 2 (50 deelnemers) start om 11.30 uur en eindigt om 12.30 uur. Reserveer een ticket via www.alkmaarsport.nl/dreumessport. 

Doe samen met uw (klein)kind mee aan een ochtend vol sport en spel! Het programma bestaat uit een uur lang springen, klauteren, kruipen, ballen, rennen en samen plezier maken. Wie zin heeft kan lekker dansen op de muziek, op de foto met onze mascotte Freddy Fit of meedoen aan sportieve spelletjes onder begeleiding van een ervaren trainer.

Kosten
De kosten bedragen € 4,- per kind. Baby’s tot 1 jaar mogen gratis naar binnen. In verband met het Coronavirus mag er maximaal 1 ouder/begeleider per aanmelding mee naar binnen. De begeleider heeft gratis toegang.