‘s Nachts op avontuur in het fort bij Spijkerboor

Algemeen
In het donker op avontuur bij Fort Spijkerboor. (Foto: aangeleverd)
In het donker op avontuur bij Fort Spijkerboor. (Foto: aangeleverd)

SPIJKERBOOR - ‘s Nachts op avontuur in het fort bij Spijkerboor. Je moet het maar durven. Tijdens de fortsurvival op 5 september Fort bij Spijkerboor leren de fortwachters je hoe de soldaten vroeger op het fort leefden en kun je ‘s nachts in het fort slapen. 

Tijdens dit weekend leer je technieken die je nodig hebt om een fort te verdedigen. Je steekt de gracht over met een vlot, leert boogschieten en traint je behendigheid op een hindernisbaan. Na het eten gaan we op expeditie door de gangen van het fort. Moe maar voldaan na alle spannende en sportieve activiteiten, ruikend naar kampvuur, val je heerlijk in slaap. Slapen doe je in het fort in je slaapzak en ‘s ochtends ontbijt je in de natuur met het geluid van fluitende vogels om je heen. 

Kinderen

Deze activiteit is speciaal voor kinderen 8-12 jaar. Tijdens de fortsurvival van de kinderen is er ook voor sw ouders een avondvullend programma. Meer informatie en tickets via www.natuurmonumenten.nl/natuurgebieden/fort-bij-spijkerboor. De avond van 5 september is voor gezinnen met kinderen van 8-12 jaar, ouders én kinderen kopen een kaartje bij Natuurmonumenten. Een kamer reserveren voor ouders kan via info@bijkloeke.nl . Op 5, 6, 12 en 13 september is het fort overdag geopend voor individuele bezoekers.