Dag van de Scheiding 11 september

Partnerbijdrage

ALKMAAR - De ‘Dag van de Scheiding’ valt op iedere tweede vrijdag van september. 15 september 1796 werd in Nederland de allereerste echtscheiding uitgesproken. Sinds 2010 wordt op of rondom deze datum de ‘Dag van de Scheiding’ georganiseerd. Dit jaar vindt deze dag plaats op vrijdag 11 september.

Op de ‘Dag van de Scheiding’ openen diverse kantoren hun deuren om informatie te geven over scheiden. Belangstellenden kunnen dan informatie krijgen over onder meer alimentatie, scheiden met kinderen, boedelverdeling en scheiden met een eigen huis. Ook u kunt vragen hebben over hoe wij werken en wat wij voor u en uw gezin kunnen betekenen. Want uit elkaar gaan, een scheiding, niet de gemakkelijkste periode in uw leven. Er spoken vast tal van vragen door uw hoofd en op het internet is het aanbod van aanbieders groot. Waar moet u zijn? Wie kan u helpen? En wat moet u allemaal doen?

Bij de Scheidingsplanner Alkmaar hebben wij aandacht voor u en het proces. Scheiden is bij ons geen product, geen scheiding is hetzelfde, elke situatie is uniek. Wij leveren maatwerk gericht op uw situatie. Wij geven inzicht en overzicht in uw situatie, op zowel het juridische als het financiële vlak en hebben aandacht voor alle emoties die er bij horen. Wij helpen u bij het kiezen van een passende regeling. Zo kunt u allebei een nieuwe start maken. Zoveel vragen: Hoe zorg ik met mijn ex voor mijn kinderen na de scheiding? Kan ik straks rondkomen? Kan ik in de woning blijven? Kan ik een andere woning kopen? U heeft er vast nog veel meer. Wij geven u direct inzicht in uw mogelijkheden en hiermee krijgt u snel een goed en reëel beeld van uw toekomst.

Wilt u de juiste inzichten krijgen voor het maken van keuzes over uw toekomst? Wilt u dat in goed overleg doen en weten waar u financieel aan toe bent? Wij werken samen met u toe naar een passende oplossing voor u beiden! Neem gerust contact op met De Scheidingsplanner op 072 511 3604 en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Voor meer informatie kijk op www.scheidingsplanner.nl.