Start verkoop 26 woningen en 2 kavels in Anna Paulowna

Partnerbijdrage
Nieuwbouwproject Elshof Zuid in Anna Paulowna
Nieuwbouwproject Elshof Zuid in Anna Paulowna (Foto: aangeleverd)

ANNA PAULOWNA - Gebiedsontwikkelaar BPD start 15 september start met de verkoop van fase 3B in nieuwbouwproject Elshof Zuid in Anna Paulowna. Deze fase bestaat uit 26 woningen en 2 bouwkavels. Aannemingsbedrijf KUIN uit Bovenkarspel is verantwoordelijk voor het ontwerp en neemt de bouw van de woningen voor zijn rekening.

Elshof Zuid fase 3B is de vervolgfase op fase 3A en betreft een ruim opgezette wijk met veel groen en een divers woningaanbod. Er worden 26 duurzame, gasloze woningen aangeboden in diverse typen, zoals rij- en hoekwoningen, twee-onder-een kapwoningen, een vrijstaande woning en semi-bungalows. De koopsommen van de woningen starten bij €210.000,--v.o.n.. Daarnaast komen er 2 bouwkavels in verkoop vanaf € 185.000,-- v.o.n..

De meeste woningen uit fase 3A zijn verkocht, op 15 september start daarom de online inschrijving van fase 3B en komt alle verkoopdocumentatie beschikbaar op de website: www.nieuwbouw-elshofzuid.nl. Vragen kunnen gesteld worden aan de betrokken makelaars (VLIEG Makelaars Schagen of Kim Boontjes Makelaar) of via de website van Elshof Zuid. De inschrijving sluit 22 september 2020 om 17:00 uur.