Unieke Zaken speelt Ieorg Idur van Roald Dahl

Nieuws
Unieke Zaken speelt Ieorg Idur van Roald Dahl.
Unieke Zaken speelt Ieorg Idur van Roald Dahl. (Foto: Jan Boeve)

ALKMAAR - Unieke Zaken uit Alkmaar maakt en speelt zinnenprikkelende theaterverhalen voor iedereen die jong is of zich daartoe rekent. Zondag 27 september speelt het gezelschap de 4+ voorstelling Ieorg Idur naar het verhaal van Roald Dahl. De voorstelling is om 14:00 uur te zien in De Vest. 

Unieke Zaken uit Alkmaar maakt en speelt zinnenprikkelende theaterverhalen voor iedereen die jong is of zich daartoe rekent. De verhalen komen tot leven in een energieke mix van muziek, spel, objecten, dans, poppen en beweging. Ze zitten vol humor, prikkelen de verbeeldingskracht en de liefde voor theater spat ervan af. Dat maakt de producties voor iedereen toegankelijk: een zevenjarige, een tachtigjarige of een achttienjarige, ongeacht taal, ontwikkeling of achtergrond, geoefend theaterpubliek of niet – iedereen kan ervan genieten, ieder op zijn eigen manier.

IEORG IDUR is een feelgood-verhaal over de stiekeme verliefdheid van meneer Hoppe op zijn buurvrouw, de flamboyante mevrouw Zilver. Maar mevrouw Zilver heeft alleen oog voor haar schildpadje Rudi, die maar niet groeien wil. Dus verzint meneer Hoppe een plan – even briljant als krankzinnig – om zo het hart van mevrouw Zilver te winnen.

Reserveer je ticket via www.taqatheaterdevest.nl of 072 - 5489999.