Openbare bijeenkomst energietransitie

Algemeen
Marieke van der Werf, directeur van Groen Gas Nederland.
Marieke van der Werf, directeur van Groen Gas Nederland. (Foto: foto@aveq.nl)

ALKMAAR - De Onafhankelijke Partij Alkmaar (OPA) organiseert maandag 19 oktober een openbare bijeenkomst over energietransitie. De bijeenkomst begint om 19.30 uur in de Sint Laurentiuskerk, aan het Verdronkenoord 68. Twee prominentesprekers zijn uitgenodigd: professor David Smeulders van de TU in Eindhoven en Marieke van der Werf, directeur van Groen Gas Nederland. 

Deze avond is er uiteraard ruimte voor inbreng van inwoners, vragen kunnen van tevoren ingediend worden en zullen beantwoord worden in een forum-sessie. OPA-fractievoorzitter Victor Kloos: “De economie heeft door corona een geweldige optater gehad. Daar ligt de prioriteit de komende jaren. Bovendien is het steeds meer de vraag of we wel zo snel van aardgas af moeten gaan. Alle geïnteresseerden zijn welkom. 

Inloop vanaf 19:00. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar op dit corona-proof evenement in de St. Laurentiuskerk.Aanmelden vooraf is verplicht. Vragen over de energie transitie? Stuur deze dan vooraf in zodat deze meegenomen worden in de forumdiscussie. Vragen indienen en reserveren van een zitplaats via: energie@opa-alkmaar.nl. (vermeld hierbij: naam, adres en contactgegevens)

--