Sportief en creatief vakantieprogramma voor jeugd met GGZ-indicatie

Nieuws
Jongen maakt hoge sprong op trampoline tijdens VakantieFUN.
Jongen maakt hoge sprong op trampoline tijdens VakantieFUN. Foto aangeleverd

REGIO - Aankomende herfstvakantie, op maandag 12 oktober, verzorgt Stichting Sport-Z VakantieFUNVakantieFUN is een sportief en creatief vakantieprogramma voor jongeren met een GGZ-indicatie die geen aansluiting vinden bij het reguliere aanbod. Voor de jongeren van 13 tot 17 jaar is een interessant dagprogramma opgezet waarbij onder andere trampolinespringen en het populaire spel ‘Nerf’ aan bod komen. 

Iedereen binnen de genoemde leeftijdsklasse en doelgroep uit de gemeenten Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Bergen, Uitgeest, Heiloo en Castricum kan zich gratis aanmelden voor het programma via www.sport-z.org/vakantiefun.  

Het herfstprogramma van VakantieFUN wordt dit jaar voor het derde jaar op rij gehouden door Sport-Z, een stichting die zich inzet om een samenleving te creëren waarin iedereen mee kan doen, óók als dat niet vanzelfsprekend is. De uitstekende faciliteiten en veilige omgeving van sportcomplex De Meent in Alkmaar lenen zich bij uitstek om de jongeren tijdens de vakantie en mooie dag te bezorgen. Naast het sporten is er ruimte om muziek te luisteren, een kaartje te leggen en gewoon gezellig samen te zijn en er een leuke vakantiedag van te maken.  

Meedoen


VakantieFUN vindt plaats op maandag 12 oktober. Ouders en verzorgers van kinderen die binnen de specifieke doelgroep vallen en die in een van de betrokken gemeenten wonen, kunnen hun kind aanmelden via www.sport-z.org/vakantiefun. Deelname aan VakantieFUN is kosteloos. 

Voor vragen neem contact op met Hester Zwart, via: 06-52493264 of h.zwart@sport-z.org