Rodi Media trotse partner Alkmaar Marketing

Algemeen
Niels Ackermans (Rodi Media) en Ger Welbers (Alkmaar Marketing).
Niels Ackermans (Rodi Media) en Ger Welbers (Alkmaar Marketing). (Foto: Richard van der Veen)

ALKMAAR - Mediabedrijf Rodi Media heeft zich als PrachtSuporter bij de netwerkclub van Alkmaar Marketing aangesloten en is daarmee het nieuwste lid van de snel groeiende PrachtstadClub. Met een fotomoment in de Oude Stad - op de gepaste 1,5 meter afstand uiteraard - hebben Ger Welbers en Niels Ackermans het partnerschap officieel beklonken.

‘Een logisch gevolg van een reeds jarenlange, succesvolle samenwerking’, aldus Alkmaar Marketing-directeur Ger Welbers. “Al jaren werkt onze stichting nauw samen met Rodi Media. Het mediabedrijf is onder meer verantwoordelijk voor het drukken en verspreiden van ons Alkmaar Prachtstad-magazine en verzorgt maandelijks diverse printcampagnes voor de AlkmaarPas. Het mediabedrijf weet als geen ander wat er speelt in de lokale samenleving en hoe je deze blijft inspireren. Met het toetreden van Rodi Media tot de Prachtstadclub kunnen we gezamenlijk verder bouwen en profiteren van elkaars uitgebreide netwerk.”

Niels Ackermans, commercieel manager bij Rodi Media is uiterst content met de samenwerking. “Toetreden tot de PrachtstadClub was niets anders dan een logische stap. Op deze manier is en blijft Rodi nog nauwer betrokken bij de citymarketing van de gemeente. Met ons hart voor Alkmaar bouwen we graag samen verder aan het gezamenlijke doel: inwoners en bedrijvigheid in de hele gemeente inspireren en laten bloeien. Daar profiteren we immers allemaal van.”

Rodi Media

Al sinds 1978 is Rodi Media hét trotse mediabedrijf van de lokale samenleving. De organisatie zorgt door het creëren en delen van content voor verbinding tussen inwoners bedrijven en maatschappelijke organisaties. Onder meer door gericht media-advies te geven om doeltreffend te adverteren, zowel in de krant als via de online kanalen als rodi.nl en de nieuwsbrief. Maar uiteraard ook door uniek drukwerk en effectieve huis-aan-huisverspreiding. Al meer dan 40 jaar.

Alkmaar Marketing

Alkmaar Marketing is de citymarketingorganisatie voor Alkmaar en omliggende regio. In 2019 is de PrachtstadClub opgericht, met als doel organisaties bij elkaar te brengen die helpen bij de ontwikkeling en marketing van de stad Alkmaar en tegelijkertijd ook van elkaar kunnen profiteren.