Schaatsen mogen weer uit het vet

Algemeen
De Meent opent zaterdagmiddag 10 oktober weer haar deuren.
De Meent opent zaterdagmiddag 10 oktober weer haar deuren. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - De Alkmaarse schaatsbaan De Meent opent zaterdagmiddag 10 oktober haar deuren voor het grote publiek. Vanaf zaterdagmiddag 12.10 uur tot en met zondag 14 maart 2021 kan er weer volop geschaatst worden op de halfoverdekte 400-meterbaan van De Meent. 

 Op de halfoverdekte 400-meterbaan schaatsen in de winterzon geeft het echte wintersport gevoel. Voor veel schaatsers een heerlijke manier om in conditie te blijven of om te trainen voor áls er tijdens een strenge winter natuurijs komt. “Schaatsen is echt plezier in de buitenlucht voor jong en oud. Het zit in ons dna, het is niet voor niets cultureel erfgoed,” aldus locatiemanager Roy Lennings.

Herfstvakantieactie
“Samen schaatsen is veel leuker”, vervolgt Lennings. Vandaar dat ook dit seizoen een Bring a Friend actie op de agenda staat. Wie in de herfstvakantie, van 10 tot en met 18 oktober, een vriend of vriendinnetje meeneemt naar De Meent ontvang 50% korting op het tweede toegangskaartje van de ijsbaan én 50% korting op de huur van het tweede paar schaatsen bij Fortysix Sports. Lennings besluit: 

Meer informatie op www.demeentalkmaar.nl.