Rectificatie Easyslim.nu Alkmaar

Partnerbijdrage
Annemieke van Velthuizen van Easyslim.nu Alkmaar.
Annemieke van Velthuizen van Easyslim.nu Alkmaar. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR –  In het artikel van Easyslim.nu Alkmaar dat vrijdag 2 oktober in het Alkmaars Nieuwsblad is gepubliceerd, heeft per abuis de verkeerde actiekorting gestaan. De kosten voor een intake en proefbehandeling zijn in verband met het 3-jarige bestaan € 39,00 in plaats van de gepubliceerde € 19,00. De gebruikelijke kosten hiervoor zijn € 69,00. 

Veel mensen willen afslanken, maar dat valt vaak niet mee in het drukke leven van alledag. Werk, thuis, kinderen, sport, hobby’s en sociale verplichtingen bepalen vaak ook wat we eten. Even een snelle hap of gemaksvoeding, goed eten en drinken schiet er dan vaak al snel bij in. Veel afslankmethodes bieden vaak maar een zeer tijdelijke oplossing en houden het jojo-effect in stand. Dat het anders kan bewijzen de afslankstudio’s van Easyslim.nu.

Annemieke van Velthuizen van Easyslim.nu Alkmaar viert in oktober het 3 jarige bestaan van haar goed bezochte studio. “Ik ben destijds gestart met één behandelkamer en inmiddels zijn er twee behandelkamers operationeel. De studio in Alkmaar ligt aan de Prof. van der Waalsstraat 1. Ze is goed bereikbaar en er is gratis parkeergelegenheid. De studio heeft een gezellige ontvangst-, behandel en gespreksruimte met een huiselijke sfeer.”

Hoe werkt Easyslim.nu?

De studio’s van Easyslim.nu hebben een geavanceerd apparaat dat werkt met ultrasound en elektrostimulatie. De ultrasound techniek zorgt ervoor dat vet uit de vetcel gaat en via het lymfestelsel het lichaam verlaat. Tegelijkertijd worden, met elektrostimulatie, de spieren getraind. Dit gebeurt terwijl de klant ontspannen en comfortabel op een behandeltafel ligt. Een behandeling duurt ongeveer een uurtje en is geheel pijnloos en veilig.

Behandeling

Kan alleen dat apparaat ervoor zorgen dat ik veel kilo’s verlies? “Nee, dat zou te mooi zijn om waar te zijn. Naast 1x per week een behandeling, krijg je voedingstips voor de dag dat je komt. Is er per week niet gemiddeld een ½ kilo af? Dan wordt er ook gekeken naar je eetpatroon op de andere dagen. Zo zorgen we er samen voor dat je op je (afslank)doel afstevent.”

Hoe vaak?

Hoe vaak moet ik komen? “Dit is sterk afhankelijk van hoeveel kilo je kwijt wilt en wat je daarnaast zelf aan je eetpatroon wilt veranderen. De meeste mensen kiezen voor een sessie van 10 of 26 keer, waarbij je 1 x per week komt.”

Zien wat wij voor u kunnen betekenen? Meld u aan voor een intake en proefbehandeling! Nu in verband met het 3-jarige bestaan van € 69,00 voor € 39,00. Geldig tot 30 oktober 2020. Maak snel een afspraak: 06-51431736 of online www.easyslim.nu. Graag verwelkomen wij u in onze studio.