Finale NHN Business Awards zonder publiek en diner

Algemeen
De finale NHN Business Awards 2020 is 26 november te volgen via een livestream.
De finale NHN Business Awards 2020 is 26 november te volgen via een livestream. (Foto: Keesnan Dogger)

ALKMAAR/HEERHUGOWAARD - De organisatie en jury van de NHN Business Awards 2020 hebben besloten de finale op 26 november dit jaar zonder publiek en galadiner te houden. De finale gaat wel gewon door en is te volgen via een livestream. 

Alle ondernemers in de regio kunnen vanuit hun eigen huiskamer uiteraard genieten van de spanning van de avond, want voor de finalisten verandert er verder niets. Zij staan straks gewoon hun 2 minuten pitch op het podium houden en ook de prijzen worden uitgereikt tijdens deze spannende finaleavond. 

www.nhnext.nl

De finale wordt live uitgezonden op donderdag 26 november van 20.00 tot 22.00 uur vanuit Theater Cool in Heerhugowaard. De presentatie is uiteraard weer in handen van presentator Robert Jan Knook. De livestream wordt verzorgd door Druktemaker Media i.s.m. Ontwikkelingsbedrijf NHN.

Donatie aan het goede doel

Het galadiner zal geschonken worden in de vorm van pakketten aan de voedselbank regio Alkmaar. Samen met onze cateraar Brasserie in ’t Groen stellen we een menu samen, met daarbij gevoegd het recept en de ingrediënten, zodat 100 mensen in onze regio, die het minder hebben, dit jaar kunnen genieten van een heerlijk diner thuis. We hopen dat jullie deze geste op prijs stellen.