Gypsy jazz met zang in De Brouwerij

Algemeen
Eva sur Seine in Podiumcafé De Brouwerij
Eva sur Seine in Podiumcafé De Brouwerij (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Eva sur Seine verzorgt vrijdagavond 4 december een optreden Podiumcafé De Brouwerij genieten van een perfecte muzikale match. De talentvolle jazzmuzikanten van Eva sur Seine staan dan op het podium. Zij brengen een geheel eigen en persoonlijk geluid, wat vaak wordt vergeleken met grootheden als The Rosenberg Trio en Ella Fitzgerald. Eva sur Seine speelt om 20.00 uur op bekende locatie van De Brouwerij aan het Luttik Oudorp 78 (Studio De Sociëteit). Vooraf reserveren is nodig.

Eva sur Seine is een succesvolle samenwerking tussen de getalenteerde jazzzangeres Eva Scholten (’86) en het Thomas Baggerman Trio bestaande uit Thomas Baggerman (’88), Max Baggerman (’90) en Breno Viricimo (’88). Sinds de geboorte van het kwartet, nu alweer 8 jaar geleden, zorgt de band voor veel beroering in binnen- en buitenland. Onder de vele optredens waren festivals als Breda Jazzfestival, Django Reinhardt Festival Hildesheim (DE), Festival Django Liberchies (BE) en een showcase op het open podium van ’s werelds bekendste Django Reinhardt Festival in Samois sur Seine (FR).

Hun repertoire bestaat uit hedendaagse liedjes, opnieuw bewerkte stukken van Django Reinhardt, Franse Chansons en jazz-standards. De band wordt beschouwd als een van de talentvolste van Nederland. Het optreden duurt 60 minuten of ietsje langer. Een kaartje kost € 7,50 en een plaats is te reserveren via studiodesocieteit@gmail.com. Bij reserveren: datum, tijdstip, aantal plaatsen, naam en telefoonnummer vermelden. Alles vindt coronaproof plaats. Graag een mondkapje meenemen voor het lopen naar en van je zitplaats.