Tulpen voor medewerkers Noordwest Ziekenhuis

Algemeen
Ger Welbers en Miranda Tonkes van VVV Alkmaar/AlkmaarMarketing overhandigen de tulpen aan de Martje de Greeuw en Patrick Balvers van het NoordwestZiekenhuis.
Ger Welbers en Miranda Tonkes van VVV Alkmaar/AlkmaarMarketing overhandigen de tulpen aan de Martje de Greeuw en Patrick Balvers van het NoordwestZiekenhuis. (Foto: Ed van de Pol)

ALKMAAR - Medewerkers van het Noordwest Ziekenhuis ontvingen woensdag tulpen van VVV Hart van Noord-Holland en Alkmaar Marketing als blijk van waardering voor hun grote inzettijdens de Coronapandemie.

“Ook tijdens deze tweede golf wordt er weer enorm veel gevraagd van de zorgmedewerkers. Als organisatie die gastheerschap in Alkmaar en omgeving in het hart heeft, willen wij de medewerkers graag laten weten hoe hun inzet gezien en gewaardeerd wordt”, aldus Ger Welbers, directeur van VVV Alkmaar en Alkmaar Marketing. Adviseur Evenementen van het Noordwest Ziekenhuis, Jannievan Kalsbeek vertelt: “Tijdens het rondbrengen van de tulpen kreeg ik enorm veel leuke reacties van collega’s, zoals deze: ‘wat is dit ontzettend lief, ik word hier heel blij van, deze tulpen krijgen een mooie plaats op onze balie’. De vrolijke bossen worden op alle poliklinieken en verpleegafdelingen gezet.