Michel Duijves in Podiumcafé De Brouwerij

Algemeen
Michel Duijves (1960) in actie.
Michel Duijves (1960) in actie. (Foto: Joke Ningen)

ALKMAAR - Klarinettist, basklarinettist, componist en fotograaf Michel Duijves (1960) verzorgt vrijdagavond 11 december om 20.00 uur een optreden in Podiumcafé De Brouwerij. Samen met het Upperworld Upperworld Ensemble brengt Michel Duijves onder de noemer van ‘Return to Familiar Grounds’ zeven nieuwe composities. 

Het leek Michel Duijves mooi om in zijn zestigste levensjaar met de drie disciplines muziek, fotografie en dichtkunst het bestaan als kunstenaar te onderstrepen. Tegelijker­tijd wilde hij zijn gevoel uitdrukken voor de zeven plekken waar hij heeft gewoond: Den Helder, Alkmaar, Bergen, nogmaals Alkmaar, Amsterdam, Halfweg en Heemstede. Eind oktober publiceerde Michel Duijves het boek Return to Familiar Grounds. Het Upperworld Underworld Ensemble bestaat uit: Corinne Moerbeek (piano), Elly Stolwijk (voordracht), Frank Stolwijk (sopraan- en tenorsax) en Matthijs Tuijn (elektrische gitaar en basgitaar).

De Brouwerij is te vinden aan het Luttik Oudorp 78 (Studio De Sociëteit). Het optreden duurt 60 minuten of ietsje langer. Een kaartje kost € 7,50 en een plaats is te reserveren via studiodesocieteit@gmail.com. Datum, aantal plaatsen, naam en telefoonnummer vermelden. 

Afbeelding