CDA-kandidatenlijst is definitief

Algemeen
Jelle Beemsterboer is kandidaat voor de Tweede Kamer.
Jelle Beemsterboer is kandidaat voor de Tweede Kamer. Foto: aangeleverd

REGIO - Meer woningbouw in Noord-Holland Noord. Lobby voor een nieuwe snelweg van Alkmaar tot Zwolle via de Westfrisiaweg. Korte lijnen van inwoners en bedrijven in onze regio naar Den Haag. Jelle Beemsterboer is kandidaat voor de Tweede Kamer en heeft nogal wat ambities voor ons gebied. Hij profileert zich als ‘onze man in Den Haag’.

Eerder werd bekend dat het bestuur van het CDA Jelle op plaats 29 wilde zetten. Bij het CDA wordt vervolgens in de ledenvergaderingen van de 350 gemeentelijke afdelingen gestemd over de lijst. Een gewogen gemiddelde van al die stemmen vormt de definitieve lijst. Op de definitieve CDA-lijst komt Jelle op plaats 28. De kandidatenlijst is op de ledenvergadering van 16 januari bekrachtigd.

Jelle Beemsterboer: “Het is een eer om onderdeel uit te mogen maken van het team van Wopke Hoekstra en Pieter Omtzigt. Met kandidaten uit het hele land zijn we overal goed vertegenwoordigd. Samen met mijn campagneteam en veel mensen die steunen gaan we een grootse campagne voeren in onze regio. Ik wil zoveel mogelijk mensen overtuigen om een voorkeursstem uit te brengen, zodat ik met een mandaat de regio mag vertegenwoordigen in de Tweede Kamer. De remmen kunnen nu echt los voor de verkiezingen op 17 maart, ik heb er zin in!”