Klimmen en klauteren in de voorjaarsvakantie

Algemeen
Vakantieprogramma kinderen Outdoorpark Alkmaar
Vakantieprogramma kinderen Outdoorpark Alkmaar (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Kinderen van 8 tot en met 17 jaar kunnen zich tijdens de voorjaarsvakantie uitleven bij Outdoorpark Alkmaar.

Kinderen van 8 tot en met 12 jaar kunnen woensdag 24 en vrijdag 26 februari voor €12,50 meedoen met de twee uur durende activiteiten op het overzichtelijke park. Onder begeleiding van professionele instructeurs gaan de kinderen het avontuur aan met de obstakels en tijdens de verschillende teambuildingsactiviteiten. Daarnaast kunnen jongeren van 13 tot en met 17 jaar op zaterdag 20 februari gratis deelnemen aan de Outdoor Shooting activiteit. Online reserveren is voor alle activiteiten noodzakelijk. Aanmelden voor de voorjaarsvakantie activiteiten kan via www.outdoorparkalkmaar.nl/vakantie. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Woensdag 24 februari (09.30 - 11.30 en 12.00 - 14.00 uur) en vrijdag 26 februari (09.30 - 11.30 uur) kunnen kinderen meedoen met verschillende activiteiten. Onder begeleiding van een enthousiaste instructeur gaan de kinderen de strijd aan met de vele obstakels. Daarnaast zijn er diverse teambuildingsactiviteiten en sportspelletjes (waaronder Archery Tag) te vinden op het grote, veelzijdige park in Alkmaar. Tot slot kunnen de kinderen proberen op de roos te raken tijdens het boogschieten. Deelname aan de voorjaarsvakantie activiteiten bedraagt €12,50.

Winter Games

De sportregisseurs van Alkmaar Sport organiseren in de voorjaarsvakantie vrijwel dagelijks Winter Games in Alkmaar. Ook bij Outdoorpark Alkmaar vinden de Winter Games plaats. Zo kunnen jongeren op zaterdag 20 februari gratis deelnemen aan de Outdoor Shooting activiteiten. Het exacte programma is terug te vinden op www.alkmaarsport.nl/wintergames.