Nieuw tienerkoor ‘Young Heartbeat’

Algemeen
Heartbeat start met een jongere versie voor meiden van elf tot zeventien jaar.
Heartbeat start met een jongere versie voor meiden van elf tot zeventien jaar. (Foto: Heartbeatkoedijk.nl)

KOEDIJK - Pop- en showkoor Heartbeat start dinsdagavond 7 september met een jongere versie voor meiden van elf tot zeventien jaar.

Voorzitter en initiatiefnemer Anja Remmé, zelf al ruim 20 jaar lid van het volwassen koor uit Koedijk, had al jaren de wens om een tienerkoor op te starten. Er was namelijk veel vraag vanuit de dochters en kleindochters van de leden die héél graag bij Heartbeat wilden zingen maar moesten wachten tot hun zeventiende verjaardag.

Het koor staat onder leiding van de zeer ervaren muziekdocente Adinda Vis. Zij is onder meer de zangcoach en componist van de meidengroep DuRF. Ook is zij bekend van het toenmalige tienerkoor Pearl uit Castricum, waarmee zij in het tv programma Korenslag bij de 9 beste koren is geëindigd. Adinda schrijft en arrangeert zelf nummers, maakt musicals voor groep 8 bij Muzikantine en is heel enthousiast om het tienerkoor te leiden. Het repertoire bestaat uit populaire Nederlands- en Engelstalige nummers, waarbij Adinda altijd open staat voor eigen inbreng van de tieners. Alle liedjes worden door haar op piano begeleid.

Locatie: ontmoetingscentrum de Rietschoot, Saskerstraat 22, 1831 CR, Koedijk. Meer informatie en aanmelden via tienerkoorheartbeat@gmail.com of bel 072 5623191.