Haal Podium Victorie in huis

Algemeen
Willie Wartaal.
Willie Wartaal. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Door alle coronamaatregelen is het nog niet mogelijk een concert te bezoeken, maar daar heeft Podium Victorie wat op bedacht. Dit weekend bieden ze een gevarieerd online programma. Zo kun je vrijdag online de album release van Willie Wartaal vanuit Victorie bijwonen, serveren ze op zaterdagavond een avondvullende popquiz, brengen ze de clubnacht bij je thuis met Barcode en kun je zondag kijken naar een liveconcert van upcoming band POM.

De veelzijdige woordkunstenaar Willie Wartaal maakt onderdeel uit van supergroep De Jeugd Van Tegenwoordig. Natuurlijk bekend van hits als ‘Watskeburt?!’, ‘Sterrenstof’, ‘Get Spanish’ en ‘Hollereer’. Het tweede solo album van de woordkunstenaar, getiteld ‘Nieuwe Kunst’ verschijnt op 26 februari. De succesvolle get togethers die hij afgelopen zomer organiseerde op het landgoed van Museum Voorlinden, hebben ertoe geleid om de plannen voor zijn tweede soloalbum volledig om te gooien. Terug naar de basis, muziek opnieuw benaderen als een kunstvorm en afstappen van reguliere manieren van uiten en live presenteren.
Het album bevat 11 tracks die zijn geproduceerd door onder meer Willie Wartaal zelf. De stream wordt om 21:00 uitgezonden via de website van Podium Victorie: https://bit.ly/WiWAlbumRelease

Barcode

Zaterdag kun je weer meedoen met de gratis online popquiz, een gezellige avond uit in eigen huis met jouw (digitale) dreamteam. Solo meespelen kan ook. Het is binnen een straal van 20km ook mogelijk een luxe borreltas bij te bestellen. Het team van Victorie komt deze persoonlijk bij de deelnemers afleveren zaterdagavond.
Om je zaterdagavond gevoel compleet te maken, brengt Barcode je een feestje thuis met de beste DJ’s.

POM

POM is een vijfkoppige band uit Amsterdam die laat horen dat snoeiharde muziek ook vrolijk kan zijn. Geïnspireerd door Britpop en garagerock creëren zij hun eigen ‘FUZZPOP’. Verwacht een harde en energieke performance gepaard met een lief randje. 

Bekijk het complete programma op www.podiumvictorie.nl