Spinvis en celliste Saartje van Camp

Algemeen
Spinvis speelt vrijdag in De Vest.
Spinvis speelt vrijdag in De Vest. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Spinvis en Saartje van Camp treden vrijdag 16 april op in De Vest. Het concert is via www.taqatheaterdevest.nl en het Youtube kanaal van De Vest live te volgens. In dit voorlaatste concert in de serie ‘De Vest Sessies’ spelen zanger en celliste een selectie uit hun muziekvoorstelling met liedjes uit alle periodes uit het oeuvre van Spinvis.

Door het coronavirus houdt de wereld al meer dan een jaar zijn adem in, maar hoelang houden we dat nog vol? Muzikant Spinvis (Erik de Jong) en celliste, zangeres en theatermaakster Saartje van Camp vinden het de hoogste tijd om eens uit te ademen en doen dat met een selectie van liedjes uit hun voorstelling muziekvoorstelling ‘Oog in Oog’. Twee reizigers kijken uit het raam, oog in oog met een steeds veranderend landschap. Maar wat verandert er? De reiziger of het landschap? En waar bevinden ze zich eigenlijk? Een intiem en poëtisch optreden, gespeeld op diverse instrumenten en gevuld met liedjes uit alle periodes uit het oeuvre van Spinvis.

Tien concerten

De gratis online concertreeks De Vest Sessies bestaat uit tien concerten en wordt uitgezonden vanuit de Kleine Zaal van De Vest. De optredens zijn steeds tijdelijk te zien. De streams zijn gratis, maar wie toch een donatie wil doen om de streams mogelijk te blijven maken kan doneren via een speciale donatieknop op de website.