De Mare heeft er een heerlijke winkel bij!

Algemeen
Banketbakker Vince Spijkerman en zijn vrouw Krista.
Banketbakker Vince Spijkerman en zijn vrouw Krista. (Foto: vincentdevriesfoto.nl)

ALKMAAR - Winkelcentrum De Mare heeft er een heerlijke winkel bij. Patisserie en chocolaterie de Roset - met vestigingen in Heerhugowaard en Castricum - heeft zijn deuren geopend aan Europaboulevard 63 (tegenover de ingang van de Albert Heijn). Het is de vierde vestiging van banketbakker Vince Spijkerman en zijn vrouw Krista. Het stel is ontzettend blij dat ze nu ook Alkmaarders kunnen laten proeven van al het lekkers dat ze met veel passie en plezier maken.

Elke dag om half vijf gaat de wekker van Vince. De banketbakker werkt met zijn team vanaf de vroegste uurtjes om op tijd alle winkels te voorzien van vers gebak, taarten en anders lekkers. “We maken alles zelf en dat is best bewerkelijk, maar véél lekkerder. Dat proef je dus terug in onze producten. We zijn heel blij dat we nu ook een vestiging in De Mare hebben. We hebben vanaf november alles aangepakt en het is een gigantische verbouwing geworden. Nu ziet er nu net zo fraai uitziet als onze andere winkels. Ondanks dat we door corona een moeilijke tijd achter de rug hebben, kijken we vol vertrouwen naar de toekomst. De vraag naar mooie, ambachtelijk gemaakte producten neemt toe. Die producten maken wij maar wat graag, want is precies wie we zijn en waar we voor staan.”

Prachtig vak

Vince zit inmiddels ruim twintig jaar in het vak, dat volgens hem geen seconde verveelt. “Het is en blijft een prachtig vak waar je alle creativiteit in kwijt kunt. We werken ook met mooie basisproducten. Zo halen we ons melk bij een boer die hier vlakbij zijn koeien in de wei heeft staan. Supervers dus en lokaal; daar houden we van! We staan nooit stil en maken steeds weer nieuwe creaties en werken met seizoensgebonden producten. Onze producten zijn schitterend om te maken en te verkopen, dat merken ze in de winkel ook. Klanten die bij ons in de winkel komen hebben vaak iets te vieren, dus is het altijd gezellig. Bij ons in de winkel is het dus altijd feest.”

Meer weten? Bel 072-2029066 of kijk op www.deroset.nl .