Crowdfundingsactie voor Circusschool Tefredo

Cultuur
De circustent van Tefredo in het Park van Luna. Wie helpt de circusschool aan geld voor een 'tentboek'?
De circustent van Tefredo in het Park van Luna. Wie helpt de circusschool aan geld voor een 'tentboek'? (Foto: Tefredo)

REGIO - Circusschool Tefredo, ooit begonnen in Heerhugowaard maar tegenwoordig alweer een aantal jaren gehuisvest in Alkmaar, hoopt in augustus voor de tiende keer het evenement ‘Tefredo’s Talenten Spektakel’ te kunnen organiseren. Dit is een project waarbij iedereen, jong én oud, zijn of haar talenten kan ontwikkelen en vertonen voor een publiek tijdens circus-, theater-, muzikale workshops en een spectaculair avondprogramma. Maar om dat allemaal door te laten gaan is geld nodig.

Circusschool Tefredo laat jong én oud proeven van circus en muzie, hun talenten ontwikkelen op het podium en hun zelfvertrouwen vergroten in de piste. Tefredo’s Talenten Spektakel vindt, zoals ieder jaar, plaats in hun eigen circustent. Een magische plek, waarin diverse culturele disciplines samenkomen.
Althans, dat is de bedoeling, want hiervoor heeft Circusschool Tefredo hulp nodig!

“Om de circustent op te mogen bouwen, is een tentboek vereist”, legt circusdirecteur Fred Meijer uit. “Een tentboek is een document waarin alle technische data staan vermeld. Zonder dit tentboek krijgt de organisatie geen vergunning en kan dit unieke project niet plaatsvinden! Helaas hebben afgelopen jaar bijna geen activiteiten doorgang kunnen vinden en hebben wij de hulp van donateurs nodig voor de financiering van het tentboek. Daarom vraagt Circusschool Tefredo om een donatie, zodat wij een tentboek kunnen laten maken, we kunnen blijven doen waar onze passie ligt en dit fantastische spektakel kan blijven bestaan.”

Helpt u mee? De crowdfundingactie vind je hierOf kijk op www.tefredo.nl of de Facebook- of Instagrampagina van Tefredo voor meer informatie.

https://www.voordekunst.nl/.../12186-tentboek-voor-tefredo-1