Gastgezin gezocht voor Italiaanse Naima en Enrico

Algemeen
De Italiaanse Naima en Enrico.
De Italiaanse Naima en Enrico. (Foto: Travel Active)

ALKMAAR - Eind augustus maken tientallen uitwisselingsstudenten over de hele wereld hun droom waar door een periode ondergedompeld te worden in de Nederlandse cultuur en gewoontes. Zo ook de Italiaanse Naima en Enrico. Voor hen zoekt het High School Holland team van Travel Active naar gastgezinnen in (de omgeving van) Alkmaar die deze enthousiaste studenten een warm thuis willen bieden.

Elk jaar komen er honderden studenten naar Nederland om een onvergetelijk uitwisseling te ervaren. Via het ‘High School Holland’-programma van Travel Active kunnen jongeren uit het buitenland tussen de 14 en 18 jaar naar Nederland komen om hier te proeven van het Nederlandse leven. Ze gaan naar een middelbare school in Nederland en verblijven bij een Nederlands gastgezin.

De 16-jarige Naima uit Italië is een ambitieuze en vastbesloten meid met een passie voor lezen. Zo leest ze veel Young Adult en fantasieboeken. Daarnaast reist ze graag en vindt ze het leuk om nieuwe culturen te ontdekken en talen te leren. Ze kijkt ernaar uit om Nederlandse te leren spreken, nieuwe mensen te ontmoeten en om deel uit te maken van een Nederlands gezin. Enrico kan niet wachten om naar Nederland te komen en meer over ons land te leren.

Meer weten? Mail wessel.van.der.gragt@travelactive.org, bel 085-2224810 of kijk op www.travelactive.nl/high-school-holland.