Avond4daagse Home Edition in Estafettevorm

Algemeen
BSO-kinderen van de Kiddies-vestigingen openden maandag 14 juni de Avond4daagse Estafette.
BSO-kinderen van de Kiddies-vestigingen openden maandag 14 juni de Avond4daagse Estafette. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - BSO-kinderen van de Kiddies-vestigingen aan de Schoenmakerstraat en Stempelmakerstraat hebben maandag 14 juni de Avond4daagse Estafette geopend.

Maar liefst dertig kinderen wandelden mee en werden bij de finish gehuldigd met een speciale Alkmaarse avon4daagse medaille. Zij geven het stokje over aan de kinderen van de Kiddies BSO aan de Blekerskade, die dinsdag 15 juni wandelden. Maandag 21 juni volgen de BSO kinderen van SKOA vestiging de Kinderkroon. De voltooiing van de estafette vindt plaats op dinsdag 22 juni, als de kinderen van SKOA vestiging het Kraaienest de finishboog passeren.

De kinderen starten rond 15.00 uur en lopen 2,5 kilometer in een mooie wandelroute door de wijk. In totaal wandelen er in deze twee weken zo’n 150 kinderen mee. Dit komt bovenop de ruim 700 deelnemers die vanuit hun eigen huis aan de avond4daagse Home Edition hebben gewandeld in Alkmaar. “De estafette vormt hopelijk een inspiratie voor velen om ook nog aan te sluiten bij de avond4daagse. Meedoen kan nog tot en met 30 juli dus het betreft ook een leuke activiteit om samen in de zomervakantie te ondernemen.” Wie vanuit huis meewandelt krijgt de officiële avond4daagse medaille thuisgestuurd