Klassiek toptalent speelt in Alkmaar en Bergen

Algemeen
Geniet van openluchtconcerten in Alkmaar en Bergen!
Geniet van openluchtconcerten in Alkmaar en Bergen! (Foto: Merz Trio © Dario Acosta Modern White)

Klassieke muziekliefhebbers krijgen de unieke mogelijkheid om de grote namen van straks uit de klassieke muziek nu al te zien en te horen. 

International Holland Music Sessions (IHMS) organiseert voor de 32e keer een gevarieerd muziekfestijn voor toptalent (contrabas, fluit, piano solo, pianotrio, strijkkwartet, strijktrio, celloduo, cello, viool en zang) in de klassieke muziek. Deze keer komt het talent ook langs in Alkmaar en Bergen.

Toplocaties

Het festival van IHMS strekt zich uit t/m 29 augustus, met topconcerten door jonge klassieke musici. Je kan concerten bezoeken op toplocaties waaronder openluchtconcerten in onder meer de Hortus Alkmaar en Museum Kranenburgh Bergen. En wat te denken van de matinee- en avondconcerten in de feeërieke Ruïnekerk Bergen? Bovendien zijn de avondconcerten in de intieme Remonstrantse Kerk in Alkmaar met haar fantastische akoestiek en de concerten in de majestueuze Grote Kerk Schermerhorn niet te versmaden.

Kaartverkoop

Bijzondere aandacht vestigen we op de concerten in Den Hoorn op Texel. Echt iets om onze mooie provincie deze zomer te ontdekken! Ga voor het uitgebreide programma en kaartverkoop naar de website van IHMS.