Festival Yes In My Backyard

Algemeen
Fleur zingt catchy Franse songs.
Fleur zingt catchy Franse songs. (Foto: aangeleverd)))

ALKMAAR - Het Victoriepark in Alkmaar transformeert van 6 tot en met 15 augustus van een rustig park naar het bruisende festival Yes In My Backyard. Podium Victorie bundelt de krachten met theaterfestival Karavaan. Publiek kan bijna elke dag om 21.30 uur voor 5 euro genieten van een zomeravondconcert van artiesten van eigen bodem die staan te springen om hun nieuwe pareltjes aan publiek te laten horen.

Nona met haar frisse mix van blues, soul en hiphop. 

Vrijdag 6 augustus begint goed met singer-songwriter YORI (Yori Swart). De zaterdag is van Nona, . Blackbird sluit zondag het eerste weekend af en dan komen we woensdag terug met de catchy Franse songs van Fleur. Donderdag vertolkt Sophie Straat op moderne wijze het levenslied. Haar debuutalbum ‘’T Is Niet Mijn Schuld’ werd bekroond met een Edison. Vrijdag funk, fun en zweetdruppels met Three Little Clouds en zaterdag betreedt moodbooster Banji het podium. Met hun vrolijke indiepop werden ze vorige week nog uitgeroepen tot 3FM Talent! YIN YIN sluit het festival af met hun opzwepende mix van Thaise funk, disco, electronica en wereldmuziek.

Entree

Een ticket kost 5 euro geeft je toegang tot het concert en het Yes In My Backyard terrein. Naast de concerten kun je ook theatervoorstellingen bezoeken van Karavaan (zowel gratis als betaald). Bekijk het volledige muziek- en theaterprogramma op www.yesinmybackyard.nl