Kampvuurconcert Toon van Mil

Algemeen
Toon van Mill speel evergreens en eigen werk
Toon van Mill speel evergreens en eigen werk Foto: aangeleverd

DE RIJP - In de tuin van De Groene Zwaan verzorgt Toon van Mil zaterdag 14 augustus een sfeervolle zomeravond rond het kampvuur. Het programma bestaat uit evergreens en eigen werk van deze sympathieke gitaar-, muziek- en zingmeneer, zoals hij zichzelf noemt. 

Van Mil heeft meerdere keren in de Groene Zwaan opgetreden, na het uitbrengen van zijn album ‘Het Koekoeksjong’. Op dit album staan Nederlandstalige songs vol passie over onderwerpen die uit zijn leven zijn gegrepen. Maar ook Engelstalige evergreens passen Van Mil goed. Vorig jaar speelde Van Mil voor het eerst in de tuin van de Groene Zwaan. De bezoekers zaten rond het kampvuur en luisterden naar muziek van onder andere Eagles, Santana, the Beatles en the Shadows; songs die uitnodigen om rond het kampvuur mee te zingen. Toon vertelt, speelt en zingt een avond zonder problemen vol, sfeervol en intens. Aan deze succesvolle eerst editie van het kampvuurconcert wordt nu een vervolg gegeven. 

Reserveren

Het optreden begint zaterdag 14 augustus om 20.30 uur. Tickets kosten  €7,50; reserveren is verplicht en kan via www.degroenezwaan.nl.