Openluchtbioscoop Park de Oude Kwekerij

Algemeen
De film Hugo is vrijdag 17 september te zien in openluchtbioscoop Park de Oude Kwekerij.
De film Hugo is vrijdag 17 september te zien in openluchtbioscoop Park de Oude Kwekerij. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - De openluchtbioscoop in Park de Oude Kwekerij aan Jan van scorelkade 7 staat weer op het programma. Nomadische Cinema Het Moment toont vrijdag 17 september de film Hugo. Deze avonturenfilm is geregisseerd door Martin Scorsese met onder meer Asa Butterfield, Chloë Grace Moretz, Ben Kingsley, Sacha Baron Cohen en Ray Winstone. De film begint wanneer het donker genoeg is. De zonsondergang is op 17 september om 19:51 uur. 

Reserveren is verplicht en kan door een mail te sturen naar contact.hetmoment@gmail.com. Geef in de mail aan voor hoeveel personen je reserveert.
Entreebewijzen die toegang geven tot de tribune kunnen opgehaald worden bij de ingang van het Park. Het publiek publiek zit op een tribune, gemaakt van tegels en gras. Bezoekers kunnen een eigen picknickmandje meenemen of een drankje bestellen bij het Parkhuis van Park de Oude Kwekerij. Toegang: gratis, een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld.

Voorprogramma

Het voorprogramma bestaat uit twee korte films geïnspireerd op de hoofdfilms Son of Rambow en Hugo van de Openluchtbioscoop 2021. De korte films worden speciaal gemaakt voor de Openluchtbioscoop 2021 door de jonge deelnemers van de Filmchallenge ‘ En...Actie!’. De korte film Mijn Opa is geïnspireerd op de film Hugo en is gemaakt door Ranan van der Kolk.

Hugo

De film Hugo gaat over een weesjochie dat in Parijs’ treinstation stuit op aan lager wal geraakte filmpionier George Méliès. Prachtig en betoverend uitstapje van de peetvader van de misdaadfilm naar een (winters) sprookje voor de hele familie, met adembenemende beelden, een aangrijpend verhaal en prima acteurs.