Bekende Nederlanders steunen Bovenmolen G

Algemeen
Bovenmolen G.
Bovenmolen G. (Foto: Schermer Molens Stichting)

SCHERMERHORN - In de race om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen voor Bovenmolen G krijgt de Schermer Molens Stichting hulp van hulpmoeder ‘Nancy’ uit Luizenmoeders (Bianca Krijgsman’s) en natuur en landschapskenner Arjan Postma. Zij steunen de actie en zijn binnenkort te zien met een video-oproep via onder meer de social media kanalen en website van De Schermermolens. 

De Molenprijs is een samenwerking van de VriendenLoterij en de vereniging De Hollandse Molen. Om de prijs te winnen moeten zoveel mogelijk mensen stemmen op Bovenmolen G. De hoofdprijs is € 75.000,- en iedere stem levert sowieso één euro op. De stichting heeft dit bedrag hard nodig om de tijdens harde wind gebroken rode te herstellen, evenals de schade die aan de kap, de bovenas en de nokbalk zijn ontstaan. Burgemeester Anja Schouten was de eerste die op 8 september haar stem uitbracht voor Bovenmolen G. Ook Museummolenaar en bewoner van Molen G, Fred Oudejans, nam natuurlijk een video-oproep op voor de restauratie van zijn ‘houten vrouw’.

Stemmen kan -per e-mailadres één keer- op de website www.molenprijs.nl/bovenmolenG. Dit kan tot 1 oktober 12.00 uur. De prijsuitreiking is op woensdag 13 oktober. 

Meer informatie op www.museummolen.nl